Rosnes Hundeartikler

Rosnes Hundeartikler

onsdag 9. november 2011

Comfort trekkbelte fra Non-Stop Dog Wear

Comfort trekkbelte



Comfort trekkbelte  Kr 549,-


• Belastningen fra hunden fordeles over et større område
• Unngå ryggskader

Tradisjonelt er det blitt brukt belte når man trekker med hund. Ved bruk har disse beltene en tendens til å gli opp i livet. Dette er både ubehagelig, og ved en konstant belastning på ryggen kan det i verste fall føre til ryggproblemer.Med bakgrunn i denne erfaringen har vi utviklet en ny modell, nettopp for å få bedre komfort. Med Non-Stop Comfort fordeles belastningen over et større parti, den vil ikke gli opp og dermed vil ikke trekket fra hunden i så stor grad være en belastning for ryggen. Kroken på beltet er laget slik at det er lett å ta på strikken, samtidig som man ikke trenger være bekymret for at strikken skal falle av.
Comfort trekkbeltet (produkt nummer 1210) kommer i en størrelse, og kan justeres fra så tynt du ønsker det, til 140 cm rundt hoftene.
Finnes i en størrelse som kan justeres til de fleste rumper. Samtidig har beltet full bevegelsesfrihet for brukeren, og en smart krok med en vinkel som gjør det vanskelig for strikken å ufrivillig løsne, samtidig som løperen enkelt kan frigjøre seg fra hunden.Beltet kommer med refleks og lomme bak.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar